Monday, March 9, 2009

Bpop: OMG WTF KSM FTW!

Dit Californische kwintet, KSM dus, kwam al een paar keer eerder ter sprake en het duurt werkelijk een eeeeeeuwigheid voor dat album uitkomt, maar hot damn, het lijkt er inmiddels wel verdraaid veel op dat dit de eerste Disneydames gaan zijn die echt full on Andrew WK on our asses gaan worden. Die gitariste is trouwens sowieso echt way2cool, ze lijkt dan ook akelig veel op Mrs. Hiram. Hou je vast voor liedje 3 en 4:



8 comments:

Ludo said...

hee Sharon den Adel ;)

Martijn said...

Muziek is top, zangeres is helaas geen Demi Lovato.

Hiram said...

@Ludo: Heh, wat je zegt; Sharon en Ozzy, maar dan anders :D

@Martijn: Eensch, al heeft ze wel een fijn Kate Pierson / Belinda Carlisle ding gaande. Ook in dit genre is goede zang voor mij trouwens slechts bonus, ik wil vooral liedjes en hooks horen.

Hiram said...

... en een einde als "yeah (3X) / ohhhh", natuurlijk.

clismo said...

KSM is leuk.
Deze liedjes in elk geval.
Ik moet trouwens wel heel erg aan die al hairmetalgasten van Hear 'n Aid denken bij het openingsplaatje op hun website.

Hiram said...

I KNOW! :)

Anonymous said...

Bulldozernieuws: Zojuist de Ierse inzending van het Eurovisie Songfestival gezien. Eat that, Toppers. Ik denk dat in mei de bulldozers massaal oprukken naar Moskou.

Hiram said...

Ha, geweldig, de Britten (nou ja, soort van) melden zich eindelijk ook aan het front! Zoals te verwachten met wat extra old school punktierelantijtjes in de gitaren. Die modulatie hebben ze niet echt 'verdiend' met de rest van het liedje, maar goed 't is Eurovisie hè. Bedankt voor de tip Rick, en jullie weten wat je te doen staat op 14 mei, jongens en meisjes! Tzt post ik nog wel even een stemadvies ter herinnering :) Hier vast de youtubelink: http://www.youtube.com/watch?v=30ng8UcyV3Q